HTML

Dealmakerz

Gondolkodj nagyban, kezdj kicsivel - avagy bevezetés a vállalkozás nem is olyan félelmetes világába, méghozzá egy játékon keresztül!

Friss topikok

2009.12.05. 00:55 kx

Dealmakerz - mélyebb, mint a Télapó zsákja?

Amikor nekiindulsz egy kihívásnak, az esetek nagy többségében nem láthatod pontosan előre, hogy az milyen előnyöket tartogat és nincs ez másképp a Dealmakerzzel sem. E bejegyzés nem titkolt célja, hogy elhúzza az orrod előtt a mézesmadzagot, de azért biztosíthatlak, hogy nem lövünk le minden poént, mint a holywoodi filmek előzetesei.

Mit ad neked a DealmakerZ?

  • Segít meglépni az első és legnehezebb lépést egy igazán kalandos úton, amin később hihetetlen dolgok várnak rád.

 

  • Folyamatos apró sikereket ad, így a lelkesedésedet és az önbizalmadat egyre magasabb szintre emeli.

 

  • Inspirációt és bátorítást ad végig a játék során.

 

  • Segít, ha úgy érzed, zátonyra futottál egy adott szinten. A többiek megoldásainak tucatjaiból meríthetsz erőt, ötletet a továbblépéshez.

 

  • Betekintést ad a vállalkozás nem is olyan bonyolult világába. Amint belekezdesz a küldetésedbe, fokozatosan egy olyan vállalkozói szemléletmód birtokosa leszel, melyet az igazi vállalkozók is magukénanak tudhatnak.

 

  • Megmutatja, hogyan lehet, hogyan érdemes ÉS hogyan nem érdemes vállalkozni, különböző üzletekbe belevágni.

 

  • A bátorságodat olyan fokozatosan és játékosan növeli meg, hogy észre sem fogod venni.

 

  • Arra ösztönöz, hogy jelöld ki a saját célodat és utat mutat, hogy azt el is tudd érni.

 

  • Egy olyan kísérleti „terepet” biztosít számodra, ahol szabadon próbálgathatsz bármit, ami az eszedbe jut, legyen az bármilyen elborult ötlet. A hibázás nem, hogy nem büntetett, hanem kifejezetten "ajánlott", hiszen abból is rengeteget lehet tanulni.

 

  • A hibázásnak természetesen következményei lesznek, így azok következményeit is megtanulod viselni, de ne feledd, hogy igazából nulláról indultál, így csak saját magadnak tartozol majd felelősséggel!

 

  • Segít szövetségeseket találni. A Dealmakerz játék azoknak az embereknek az olvasztótégelye, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak és mint tudjuk, ha az ilyen emberek szövetkeznek egymással, abból hatalmas dolgok kerekedhetnek... :)

 

  • Publicítást az az ötletednek. Amikor publikálod az üzleti ötletedet, rengeteg ember szeme elé kerül és ki tudja, lehet, hogy egy potenciális befektető érdeklődését is felkelti!

 

  • Elismerést kaphatsz. Mindannyian tudjuk, hogy milyen bitangmód jól tud esni, amikor egy ismerősünk elismeri a teljesítményünket. Hát még ha egy vadidegen teszi azt! Egy jó ötlet, és az elismerés nem marad el!

 

  • A folyamatos gyors fejlődés egyik sarokpontja az állandó visszajelzések megléte. A Dealmakerzben erre is számíthatsz! Amikor az ötleted egy kritikát kap, a többiek agykapacitását nyered meg magadnak, hogy jobbá tedd módszeredet!

 

  • A játék igen sokrétű képességeket mozgat meg egyszerre, olyanokat, melyről nem is tudtál, hogy rendelkezel velük és segít neked megtalálni azokat a területeket, melyekben kiemelkedően jó vagy, így tulajdonképpen egy automatikus tehetségkutató programot is kapsz ezzel a játékkal.

 

  • A Dealmakerz koncepciója a fokozatosságra épül, ezáltal megmutatja neked, hogy a folyamatos, de rendületlen fejlődés milyen hatékonyan is tud működni, és ezt a képességet az élet szinte minden területén sikeresen felhasználhatod majd.

 

  • A Dealmakerzben nem csak a saját tapasztalataidat gyűjheted össze, hanem másokéból is tanulhatsz – nem csak a saját hibáidat elemezheted ki, hanem azokat, melyeket a többiek elkövettek, így számos időrabló kellemetlenségtől óvhatod meg magadat. Minden arcraesés nagyon tanulságos, de hibázni sokszor bizony elég időigényes dolog.

 

  • A Dealmakerz egy játék, ahol nincs vesztenivalód, hisz a semmiből indulsz és csak magadnak tartozol felelősséggel, így olyan dolgokat is kipróbálhatsz, amikért mások komplett idiótának néznének. :) Megsúgom, mi többször is hülyét csinálunk magunkból és hatalmas móka volt mindegyik!

 

  • Ugyan nem tartozol senkinek elszámolással, de a közösség és a reménybeli respektpontok egy olyan puha ösztökélő erőt jelentenek, melyek segítenek, hogy folyamatosan haladj a kitűzött célod felé.

 

  • Bár a Dealmakerz elsődleges célja az, hogy megtanítson (jobban mondva segítsen megtanítani saját magad!) a sikeres vállalkozáshoz szükséges képességekre, nem mellékesen eközben igazi pénzt is keresel!

 

  • Végül a kedvencem és szerintem a Dealmakerz koncepció kvintesszenciáját ez fejezi ki a legjobban: megtanít hogy, hogyan értékesítsd a saját értékedet mások számára, legyen az egy fizikai vagy szellemi termék.

 

Persze még sorolhatnám, de mindent tényleg nem akarunk elárulni, maradjon meg a felfedezés extázisa egy-egy egetrengető ráeszmélés után :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dealmakerz.blog.hu/api/trackback/id/tr661575118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása