HTML

Dealmakerz

Gondolkodj nagyban, kezdj kicsivel - avagy bevezetés a vállalkozás nem is olyan félelmetes világába, méghozzá egy játékon keresztül!

Friss topikok

2009.11.06. 13:12 kx

A kezdő

 

Helo.


Talán még nem tudsz róla, de egy brutálisan izgalmas és nagy reményekkel kecsegtető projekt születésébe csöppentél bele és a legjobb, hogy te is részt vehetsz a „gyermek” alakításában.

 

Mi ez?

Egy játék, ami megtanít téged * üzletet kötni, eladni**. Egyszerűen, lépésenként, izgalmasan.

A Dealmakerz koncepció alapja egyszerű, mint a bot, de a hatásai félelmetesen mélyrehatóak lehetnek. Az alapötlet régi - valójában ősidők óta működik, mi csupán továbbgondoltuk és csodálatos lehetőségek ütötték fel a fejüket.

 

Ki csinálja?

Egy született vállalkozó (a Dani), egy állandóan agyaló egyetemista (a Zsolti), egy tanulásmegszállott (én, a másik Dani) és egy fiatal underground promóter (az Andris).

Imádjuk ezt a projektet.

Olyanok vagyunk, mint te: friss gondolkodásúak és iszonyatosan kíváncsiak.

 

Miért csináljuk?

Ahogy írtam – mert imádjuk. Gyakorlatilag arról szól az egész játék, amire mi magunk is rá vagyunk épp kattanva: megtanulni eladni a saját termékeinket, legyen az egy ötlet, egy megfogható termék vagy szolgáltatás. És van egy olyan érzésünk, hogy nem csak minket izgat ez a téma, nem csak nekünk iszonyú fontos ez a képesség, hanem gyakorlatilag mindenkinek. Neked is. Ha pénzt akarsz keresni, akkor biztosan. Ilyen egyszerű.

 

Na, beugrasz hozzánk a játszótérre?
Nem fogod megbánni…

 

*a jó üzlet alatt nem feltétlenül azt értjük, hogy sok pénzt szerzünk, hanem elsősorban azt, hogy mindkét üzletfél a lehető legtöbbet nyerje vele

**az ötletedet, a termékedet, sőt magadat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dealmakerz.blog.hu/api/trackback/id/tr161504669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása